Bárkit, bármikor, bárhova!

Vállalási feltételek

Árainkat csak a rendelkezésre álló szabad szállítási és személyzeti kapacitás függvényében, valamint az utazás előtt minimum 72 órával korábban leadott megrendelés esetén van módunk garantálni. A honlapon található áraink, mind az árlistákban, mind pedig a kalkulátor által generálva, kifejezetten tájékoztató jellegűek. Tekintettel arra, hogy a személyszállítás során több, előre nem kalkulálható peremfeltétel befolyásolhatja a viteldíjat, ezeket előre beárazni nem lehetséges. Kérjük, hogy minden esetben kérjen az info@aerobus.hu címen árajánlatot, melyet - ha más időpontot az ajánlat nem tartalmaz - 30 napos érvényességgel minden érdeklődőnek megküldünk. A megrendelési határidőt követően leadott megrendelések esetében a Szolgáltató nem vállal kötelezettséget a honlapon található utazási specifikációk biztosításában, ugyanakkor törekszik az abban foglaltakkal megegyező, vagy attól nem túlságosan eltérő feltételek rendelkezésre bocsátására.

Lemondási feltételek:

Érvényes és visszaigazolt személyszállítási szolgáltatást lemondani csak és kizárólag írásban lehet e-mailen az info@aerobus.hu címen vagy sms-ben +36709316926-os számon, az alábbi feltételekkel:

 1. Megrendelési határidőig (utazás előtti munkanap 12:00) ingyenes
 2. Az utazás megkezdése előtt 8 óránál korábbi lemondás esetén a viteldíj 50%-a
 3. Az utazás megkezdése előtt 4 és 8 óra közötti lemondás esetén a viteldíj 75%-a
 4. Az utazás megkezdése előtt 4 órán belüli lemondás estén a viteldíj 100%-a
  (A fenti időintervallumokba az utazást közvetlenül megelőző éjszaka - 22:00 órától 08:00 óráig - nem számít bele!)

Az árak az egy rendelésben megadott utasszámra, és nem az adott úton együtt utazókra vonatkoznak. A megrendelési határidőn túli módosításokért adminisztrációs díjat számítunk fel, melynek összege tételenként 2.000 HUF.

Automatikusan csak olyan címre/címről vállalunk szállítást, mely pormentesített közúton megközelíthető és az útvonaltervező alkalmazásokban megtalálható. (maps.google)

Kérjük, a megadott e-mail címen/telefonszámon az utazást megelőző 48 óra folyamán legyen elérhető az adódó változások miatt. (pl. időjárási okok miatt)

VIP fuvar esetén az autóban idegen utasok nem utaznak, a viteldíj az adott fuvarra vonatkozik.

Járatának tervezett érkezési időpontja után 15 perccel állunk ki, és 30 percig várunk Önre. Ezt követően a várakozás díja minden megkezdett óra 3000 Ft+ÁFA. Fenntartjuk annak jogát, hogy amennyiben a várakozás másik fuvar teljesítését veszélyezteti, akkor annak teljesítése élvezzen elsőbbséget. Ezt követően is, lehetőségeink szerint mindent elkövetünk, hogy eljusson céljához. Ennek költségeit azonban Önnek kell viselnie.

Utasonként egy, 20 kg-t meg nem haladó súlyú bőrönd, ill. egy kézipoggyász (20x40x45 cm. méretű) szállítása a viteldíjban foglaltatik. További, illetve nagyobb súlyú csomag szállítását előzetes értesítés után, külön díj felszámítása mellett vállaljuk.

A külön csomag után számított díj utanként és csomagonként mérettől függően változik.

Takarítási díj kisebb szennyezés esetén 2.000 Ft; komolyabb szennyezés, pl. ha kárpittisztításra van szükség, 10.000 Ft.

Élő állatot a repülőgépeken is előírt szállító alkalmatosságban tudunk a poggyásztérben szállítani. Kutyák esetében ennek mérete két, esetleg három bőrönd helyét foglalja el, így a viteldíj 2.000 Ft, nagyobb ketrec esetén 3.000 Ft.

Kiegészítő árak:
Ügyeletes autó tarifái (igénybe vehető határidőn túli megrendelések, valamint járatkésések esetén, a kapacitás függvényében).

 • 1-8 fő:
  • Győr - VIE: 30.000 HUF
  • Győr - BTS: 30.000 HUF
  • Győr - BUD: 35.000 HUF
  • BUD - VIE: 55.000 HUF

Adminisztrációs díj:
Határidőn túli megrendeléseknél, illetve visszaigazolt megrendelések határidőn túli megváltoztatása esetében fizetendő a változtatások függvényében, de legalább 2.000 HUF.

Késési felár:
1-3 fő 2.000 HUF/ irány, 4-8 fő 3.000 HUF/irány. Bármelyik járat késése, vagy törlése esetén vállaljuk a felmerülő többletköltségeket (későbbi kiállás, beleértve a járattörlésekből eredő új átfoglaláshoz való kiállást is). Amennyiben az átfoglalás, vagy késés csak magasabb szintű utaztatással oldható meg, úgy az árkülönbségre a szolgáltató igényt tarthat.

Aerobus - reptéri transzferek: Bécs (Schwechat), Budapest, Pozsony, Győr 2018