Bárkit, bármikor, bárhova!

Vállalási feltételek

Árainkat csak a rendelkezésre álló szabad szállítási és személyzeti kapacitás függvényében, valamint az utazás előtt minimum 72 órával korábban leadott megrendelés esetén van módunk garantálni. Amennyiben a saját kapacitásunk elfogyott, vagy a foglalás 72 órán belüli, úgy a közzétett árlistától a szolgáltató eltérhet.

Lemondási feltételek:

Érvényes és visszaigazolt személyszállítási szolgáltatást lemondani csak és kizárólag írásban lehet e-mailen az info@aerobus.hu címen vagy sms-ben +36709316926-os számon, az alábbi feltételekkel:

  1. Megrendelési határidőig (utazás előtti munkanap 12:00 ) ingyenes
  2. Az utazás megkezdése előtt 8 óránál korábbi lemondás esetén a viteldíj 50%-a
  3. Az utazás megkezdése előtt 4 és 8 óra közötti lemondás esetén a viteldíj 75%-a
  4. Az utazás megkezdése előtt 4 órán belüli lemondás estén a viteldíj 100%-a
    (A fenti időintervallumokba az utazást közvetlenül megelőző éjszaka - 22:00 órától 08:00 óráig - nem számít bele!)

Az árak az egy rendelésben megadott utasszámra, és nem az adott úton együtt utazókra vonatkoznak.

Bármely olyan címre/címről vállalunk szállítást, mely pormentesített közúton megközelíthető.

Kérjük, a megadott e-mail címen/telefonszámon az utazást megelőző 48 óra folyamán legyen elérhető az adódó változások miatt. (pl. időjárási okok miatt)

VIP fuvar esetén az autóban idegen utasok nem utaznak;a viteldíj az adott fuvarra vonatkozik.

Járatának tervezett érkezési időpontja után 15 perccel állunk ki, és 30 percig várunk Önre. Ezt követően a várakozás díja minden megkezdett óra 3000 Ft+ÁFA. Fenntartjuk annak jogát, hogy amennyiben a várakozás másik fuvar teljesítését veszélyezteti, akkor annak teljesítése élvezzen elsőbbséget . Ezt követően is, lehetőségeink szerint mindent elkövetünk, hogy eljusson céljához. Ennek költségeit azonban Önnek kell viselnie.

Utasonként egy, 20 kg-t meg nem haladó súlyú bőrönd, ill. egy kézipoggyász (20x40x45 cm. méretű) szállítása a viteldíjban foglaltatik. További, illetve nagyobb súlyú csomag szállítását előzetes értesítés után, külön díj felszámítása mellett vállaljuk.

A külön csomag után számított díj utanként és csomagonként mérettől függően változik.

Takarítási díj kisebb szennyezés esetén 2.000 Ft; komolyabb szennyezés, pl. ha kárpittisztításra van szükség, 10.000 Ft.

Élő állatot a repülőgépeken is előírt szállító alkalmatosságban tudunk a poggyásztérben szállítani. Kutyák esetében ennek mérete két, esetleg három bőrönd helyét foglalja el, így a viteldíj 2.000 Ft, nagyobb ketrec esetén 3.000 Ft.

Aerobus - reptéri transzferek: Bécs (Schwechat), Budapest, Pozsony, Győr 2018