Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K)

Mit jelent a gyűjtő-terítő rendszer a repülőtéri transzfer szolgáltatásnál?

A közel azonos időben, hasonló helyre utazó utasok összegyűjtését és együtt utazását. Ha pl. Ön Gyönyűről szeretne Schwechatra utazni, és az adott időben vannak további utasok Győrből is, akkor a busz felveszi Önt, felveszi utasait a győri címről is, és úgy közlekedik Schwechatra.

Hogyan lehetek szerződéses partner?

Gyakran utazók számára kialakított lehetőség. Szerződéses partnereink a kapott kóddal közvetlen elérést kaphatnak rendszerünkhöz, így sokkal egyszerűbb számukra a rendelés. A fuvarokat időszakosan utólag is fizethetik átutalással, rövid határidővel. Ha szerződéses partner szeretne lenni, kérjük, jelentkezzen a +36 96-411-922 telefonszámon vagy az info@aerobus.hu címen.

Mely repülőterek elérésére van lehetőség az Aerobus-sal?

Győrből Bécs Schwechat repülőtere mellett Pozsony (Bratislava) Stefanik repülőterére illetve Budapest Ferihegyre is közlekedünk. Kívánságra teljesítünk egyedi megrendeléseket is. Kérjük, tájékozódjon a honlapunk árlistáján; a +3696-411-922 telefonszámon, vagy az info@aerobus.hucímen.

Mi történik, ha késik a gépem a visszautazás során?

Ha az Ön gépe kevesebb, mint 30 percet késik, gépkocsink megvárja Önt. Amennyiben ez a késés jelentősebb,  megkeressük azt a megoldást, amelynek segítségével a leggyorsabban célba juttathatjuk a lehetőségek figyelembe vételével. A késésből eredő átszervezés költségeit Önnek kell fizetnie.

Van-e lehetőség bankkártyás fizetésre?

Bankkártyás fizetésre egyelőre nincs lehetőség. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél előbb megteremtsük a lehetőséget. Addig is ajánljuk figyelmébe, hogy a szolgáltatás díját rendezheti átutalással is.

Milyen feltételekkel mondhatok le egy utat?

Lemondás esetén fizetendő:

  • Megrendelési határidőig (utazás előtti munkanap 12:00 ) ingyenes
  • Az utazás megkezdése előtt 8 óránál korábbi lemondás esetén a viteldíj 50%-a
  • Az utazás megkezdése előtt 4 és 8 óra közötti lemondás esetén a viteldíj 75%-a
  • Az utazás megkezdése előtt 4 órán belüli lemondás estén a viteldíj 100%-a
  • (A fenti időintervallumokba az utazást közvetlenül megelőző éjszaka - 22:00 órától 08:00 óráig - nem számít bele!)

Hol találom a vállalási feltétekeket?

A vállalási feltételeket az következő helyen találhatja meg: vállalási feltételek

Mit tegyek, ha megválaszolatlan kérdésem van?

Ha megválaszolatlan kérdése van, kérjük, hívjon minket munkanapokon 08:00 és 16:00 között az ismert telefonszámon: +36 96-411-922, vagy írjon levelet az info@aerobus.hu címre.